HOGYAN VÁLTOZTASD MEG AZ ÉLETEDET
AKI A LEGJOBBAT FOGADJA EL AZ A LEGJOBBAT KAPJA


 
A labilis veszélyes személyiség
/bipoláris, borderline személyiségzavar/
BIZTONSÁGI ÖVEKET BEKAPCSOLNI
A szándékos drámaszitó, a provokátor
A díva, a femme fatale.
Partnereit gyakran váltogatja, és istennőnek, szépségnek hiszi magát. Minden nőben riválist lát, még a saját családtagjaiban is, és férfi családtagjait látszólag anyatigrisként védi, valójában önző módon birtokolja őket és mindent megtesz, hogy egy-egy kiszemelt férfit magához kössön akár a családból, akár a családon kívül.
Nem tud megmaradni egyetlen valós párkapcsolatban sem, partnereit rendszeresen megcsalja, és ha van olyan férfi családtagja, akihez férfi-nő karma köti, az iránt megmagyarázhatatlan vonzalmat érez, melyet családi szeretettel palástol, és a férfi minden párkapcsolatát tönkreteszi manipulációval, hazugsággal. Semmitől nem riad vissza, hogy elérje, csak rá figyeljenek. Valamilyen függőségnek hódol, nimfománia, alkohol, drog, bármi, amivel csillapíthatja állandó szeretetéhségét, melyet soha, amíg él, semmi nem tud kielégíteni.
Végtelenül magányos, de mégis mindig eléri, hogy valaki legyen mellette, azonban a labilisnak semmi sem jó és semmi nem elég.
Mestere a hízelgésnek, és tudja, mivel áltassa a másikat, hogyan érje el, hogy a másik tőle függjön és az ő véleményét tartsa szentnek.
Vonzó, szép, intelligens és tehetséges, de a tehetségét csak akkor tudja kibontakoztatni, ha rengeteg férfi veszi körül, aki mind neki hódol.
Mindaddig tud akár folyamatosan kedves, elbűvölő, izgalmas lenni, míg vágyait teljesítik, azonban abban a percben, hogy a dolgok nem úgy vannak, ahogyan azt ő elképzelte, azonnal átcsap a hangulata egy teljesen másik szélsőségbe, és nekiesik mindenkinek, mindenki mást okol, önmagát soha, önmaga számára elképesztő felmentéseket talál ki. Gyakran hazudik, de számára ez rutin, és megmagyarázza magának, hogy másokért teszi, mert mivel nárcisztikus is, meggyőződése, hogy ő lát mindent jól.
Ha túl közel kerülünk hozzá, fuldokolni kezd, ha elhagyjuk, minket okol, hogy miért mentünk el, miért hagytuk magára, nincs szívünk.
A szeretetgombjainkat nyomkodja, hogy elérje céljait, majd a félelemgombokat, ha már átlátunk rajta.
Végtelenül nagy manipulációs erővel bír mentális és asztrális szinten is, akkor veszélyes igazán, ha a médiában, politikában, nagy cégek élén van, vagy ha spirituális és ezt tudja is magáról, mert akkor képességeit, adottságait rombolásra használja, mindezt azonban észre sem veszi.
A labilis, bipoláris, borderline személyiségek általában nők. Végletesen ragaszkodnak egyetlen emberhez, és hosszú körmökkel kapaszkodnak belé. Mindent és mindenkit elmarnak tőle. Senki nem maradhat akörül az ember körül, akit kiszemeltek maguknak. Családon belül is van ilyen! A saját testvére, a saját anyja, bárki lehet labilis bipoláris, aki a végletekig ingadozik, minden arról szól, hogy a figyelem ráirányuljon, áldozatát akkor is zaklatja, ha az abban lát megoldást, hogy akár a világ másik felére menekül, persze maga mögött hagyva az értékes embereket is. Áldozata azt hiszi, hogy ezzel teszi a legnagyobb szolgálatot a szeretteinek, hiszen mellette úgysem lehet senki boldog, holott ez csak a labilis megtévesztő, kifinomult játéka.
Vigyázat! A labilis, borderline, bipoláris személyiség elhiteti az áldozatával, hogy ő nem elég jó, nem tud semmit megvalósítani az életében, és mindig pontosan tudja, mit kell mondania, hogy áldozata higgyen neki, újra és újra visszarántja, és sok esetben úgy befolyásolja mentálisan és asztrálisan, hogy még ő maga sem tudja mit tesz. A nagyon erősen bipolárisoknál általában nem is emlékeznek arra, hogy előtte három perccel mit mondtak, mit írtak le, és következetesen tagadnak, mindig más a hibás, mindig valakire rá tudják fogni a saját hibáikat, és nem csak az áldozatukra hanem mindenkire akit az áldozat szeret. Mindezt azért, hogy az áldozat csak vele maradjon, csak az ő kívánságait lesse.
Végtelen szeretethiány vezérli, és az a vágy, hogy valaki mindig vele legyen. Megszállottan üldözi áldozatát, és élete minden területét tönkreteszi, legfőképp a szerelmi kapcsolatait.
Figyelem! A labilis személyiség nem kicsit labilis, nem csak úgy ingadozó vagy instabil, hanem VESZÉLYES ÖNMAGÁRA ÉS A KÖRNYEZETÉRE NÉZVE. Végtelenül nárcisztikus, mindennek róla kell szólnia, egyáltalán nem érdekli a másik ember, és ha magára hagyják, dühkitörései vannak.
Figyelem!
Amikor egy veszélyes személyiséggel szemben önmagadat véded, válhatsz átmenetileg labilissá, de nem ennyire. Teljesen más az önvédelem, ami nem nárcizmus, ha megtagadsz egy szociopatától egy teljesítendő kérést, ami az ö önzésére alapszik, és teljesen más a mindenkit gátlástalanul kihasználó társadalmi ragadozó, a szociopata önző kérése, parancsa, amit ha nem teljesítesz, te vagy a hibás, és ha már eléggé lerombolta a személyiségedet, el is hiszed, azonban az önérzeted újra és újra ki akar törni a börtönből, ő pedig rádsüti, hogy labilis vagy.
A lablis nő szélsőségesen viselkedik. Gyakran tesz szexuális célzásokat társaságban, botrányosan viselkedik, átlépi a határokat és megszegi a szabályokat, mindezt annak tudatában, hogy úgyis elnézik neki.
A labilis személyiség oly mértékben megterheli a környezetét, hogy bárkin eluralkodhat a kimerültség, a fásultság, a céltalanság és az empátia hiánya, mondván, úgysincs ebből kiút.
Mindent megtehetsz, hogy segíts neki, de biztos lehetsz benne, hogy semmi sem lesz elég. Habár tisztában van vele, hogy múltjának fájdalmas részei okozzák a viselkedését, esze ágában sincs ezeket feldolgozni, mert akkor jól tudja, nem kap több energiát és magának kell a lábára állnia. Az ilyen személyiség nem tudja magát fenntartani egyedül, folyamatos anyagi támogatásra van szüksége, mivel a pénzzel sem tud bánni, következetlen, szétszórt, féltékeny, kicsinyes, képtelen következetes életvitelre, stabil, szerető családi légkör kialakítására és folyamatos munkavégzésre. A találkozókról gyakran elkésik, számára természetes, ha mások órákat várnak rá, mert ezzel is a figyelmet vonja magára.
Ez a személyiség rosszul viseli a kritikát, megalapozatlanul vádol, gyakran démoninak, sötétnek állít be másokat, hogy valahogy elkendőzze a saját hibáit. Gyűjtögeti a sebeket és később odavágja őket, hogy a másikkal szemben valahogy győzzön. Mindig övé az utolsó szó. Nem tűri, ha valaki nem hallgatja meg, és nem tud túllépni dolgokon, sem megbocsátani.
Állandó megerősítésre és bátorításra van szüksége, különlegesnek akarja érezni magát, és gyakran összeugraszt másokat, hogy ezzel is magára vonja a figyelmet. Élvezi a drámát, a vitát és a könnyeket. Úgy érzi, enélkül nincs élete, mert valahogyan érezni akar valamit.
Állandóan a konfliktust keresi, hogy aztán szerinte győztesen kikerülhessen belőle. Tud bálványozni és gyerekesen hízelegni, majd ördögnek kikiáltani a másikat, hogy magát minden helyzetből győztesen hozza ki.
Képes telefonbeszélgetéseket kihallgatni, belépni emailekbe, mindig a határokat feszegeti.
Állandóan váltogatja az arcait, hogy a nemből igen legyen.
Megtévesztő a bája, a kedvessége, de valójában nem érdekli igazán a másik ember.
Sakkban tart, matthelyzetet teremt. A logikus érvelés nem hat rá.
RETTEG A MAGÁNYTÓL. HA NEM LEHETSZ AZ ÖVÉ, MÁSÉ SEM.
Ő az, aki óránként többször is felhív, zaklat, a nyomunkban jár, fenyegeti a szeretteinket, őket is zaklatja, mindenkit, aki az útjában áll.
Fontos jellemzők, amikből ráismersz:
- a közelében állandóan védekezned kell
- a reakciói nem állnak arányban az eseményekkel
- folyamatos hullámvasút vele minden nap
- képtelen megérteni tettei következményeit
- kihívóan viselkedik, botrányos dolgokat mond és tesz
- néhány percet érdemlő viták napokig tartanak, meg sem próbálja befejezni
- rendszeresen áldozati szerepbe, mártír szerepbe teszi magát
- ő a tipikus szegény én, bűntudatot kelt
- nem mersz neki rossz hírt vinni, nem mered neki megmondani az igazságot mert félsz a reakicójától
- öngyilkossággal fenyegetőzik
- érzelmileg zsarol
- gyakran érez ürességet, és erről be is számol
- színpadias, drámai
- nem lehet mellette lazítani, soha nem tudhatod, mi következik
- ha le akarsz lépni, okolni kezd és fenyegetőzik, hogy tönkreteszi az életedet
- már jó előre eltervezi, hogy később mivel tartson sakkban
- túl sok figyelmet követel
- új ismerőseihez túl gyorsan kötődik, először bálványozza, majd szidja őket
- gyakran hazudik és nem vállalja érte a következményeket
- sokáig őrizgeti sérelmeit, hogy a legváratlanabb pillanatban hozzád vágja
- soha nem bocsát meg, csak azt állítja, de sérelmeit fegyverként használja egy vitában, és a legtöbb vitát ő maga kelti
- előfordulhat, hogy magának okoz fizikai fájdalmat
- minden kapcsolata keserű és nehéz
- mindig úgy állítja be, ha elhagyják, hogy ő lépett ki a kapcsolatból
- imád pletykálkodni, hogy izgalmat érezzen
- állandó csodálatra vágyik, de amit visszaad ezért, az nem őszinte
- függőségben szenved
- képtelen az elengedésre
- képtelen az önkritikára
- képtelen a változásra
- szeret beteg lenni vagy azt állítja, hogy beteg, meglévő betegségeit eltúlozza, hogy sajnálják és ezzel kapjon energiát
- mindig nagyobb a baja, mint másnak
- szélsőségesen, akár percenként váltakozik a hangulata
- felelőtlen
- képtelen családi egységet, harmóniát teremteni
- féktelenül költi a pénzt
- könnyen befolyásolható ugyan, de utána ezt ellensúlyozza kellő manipulációval
- nem stabil az énképe, végletesen elégedetlen önmagával
- érzelmi űr van a lelkében
- állandó szorongás, depresszió kíséri az életét
- gyakran látszik rajta, hogy nem boldog, de ha rákérdezünk miért nem, mindig más a hibás
Remélem, hogy több férfiszemet felnyitottam ezzel, és persze labilis nők közelében élő nőkét is.
Ezzel az írásommal szeretnék hozzájárulni a tornyok omlásához.
Aki úgy érzi, ilyen személyiség közelében él, nem önmaga ura, befolyás alatt áll és nem tud kitörni, keressen meg, van erre oldás, terápia, és ha egy külső, objektív embertől hallja a visszaigazolást arról, amit régóta sejt és érez, könnyebben elengedi az ilyen személyt az életéből, hogy végre szabad lehessen és egy boldog, beteljesült életet választhasson. Ugyanis a labilis mellett eddig nem volt választása.

FÉRFIAK KÖZÖTT IS VAN BORDERLINE.
EGYÁLTALÁN NEM RITKA ESET!

segítség: szabadulas777@gmail.com
facebook: 
https://www.facebook.com/Eszterspiritualistanito


A mentális-asztrális befolyás jelei
SOS azoknak akik ragadozótól szabadulnak
Amikor elkezdődik, először jó érzés. Mintha valami körbeölelne. Erős, férfias energia. A szívcsakrádba is valami hihetetlenül kellemes bizsergető érzés áramlik, ami kitölt belülről... Majd hirtelen elkezd szorítani. Akkor már úgy érzed, szabadulnál. Már fullaszt. Olyan érzések és gondolatok jönnek, melyek nem a sajátjaid. Nagyon hasonló egy ikerláng kapcsolódáshoz, de nem az! Szándékos befolyás, megtévesztés és illúzió! A cél, hogy írj neki, menj el hozzá, vedd fel neki a telefont, tegyél valamit, bármit, amivel megint az uralma alá hajthat.
Ne dőlj be!
- nyomás a tarkóban, a homlokban és a füled zúg
- kiszárad a szád, úgy érzed, valami megakadt a torkodon
- szorít a mellkasod
- összeszorul a gyomrod, az ösztöneid jeleznek
- kiráz a hideg, de nem úgy, mint amikor egy megérzésed helyes, vagy egy angyal van jelen, hanem mint amikor valami sötét van jelen
- kihűl a szoba, fázol, pedig nem lenne rá ok
- a lábaid zsibbadnak, fájnak, elnehezülnek
- a kezeid is zsibbadnak, szinte alig tudsz megmozdulni
- érzed, hogy "turkálnak" a fejedben
- érzed, hogy valaki mintha figyelne, pedig nincs ott senki
- érzed, hogy még a gondolataid és érzéseid is nyitott könyv éppen most valaki előtt
- indokolatlan szexuális vágy, annyira, hogy belefájdul a szakrális csakrád is, összeszorulva jelez, ez nem normális!
- indokolatlan szerelem érzés olyan iránt, akit egyébként nem szeretsz
- indokolatlan szexuális vágy olyan valaki iránt, akit egyébként nem kívánnál meg soha
- leküzdhetetlen késztetés, hogy írj valakinek, és azt is tudod, hogy kinek, mert megjelenik előtted az arca, vagy akár hívd fel, vagy látogasd meg, a késztetés olyannyira erős, hogy nagyon nehezen tudod leküzdeni
- fájdalom az egész testben, a gerincben, a hátban
- KÉPTELEN VAGY MÁSHOZ HOZZÁÉRNI, ÉS NEM TUDSZ MÁSRA RÁNÉZNI ÉS ÉRZED, HOGY EZ NEM JÓ, ÉRZED, HOGY BÖRTÖNBEN VAGY, HOGY HA TOVÁBB AKARNÁL LÉPNI, SEM TUDNÁL
- vele álmodsz, pedig már alig gondolsz rá
- éjjel többször felriadsz, félelmet érzel
- olyan érzéseket érzel, amik nem a sajátjaid, tudod, hogy valaki mástól jönnek és gyengítenek téged
- olyan gondolatok, melyek az ő telepatikus kapcsolódásából erednek, de tudod, hogy nem a saját értékrendedet tükrözik
- félelem
- hirtelen dühkitörés, aminek semmi oka, majd hirtelen elmúlik
- GYENGÜLSZ, FOGY AZ ERŐD
- NEM MŰKÖDNEK A KÉPESSÉGEID
- NEM MŰKÖDIK A TEREMTŐ ERŐD
- FALAKAT LÁTSZ MAGAD KÖRÜL, ÉS SEMMI NEM SIKERÜL, DE PONTOSAN TUDOD, HOGY VALAMI OLYAN ERŐ GÁTOL AMI NEGATÍV ÉS NEM REINKARNÁCIÓS, VAGY KARMIKUS BLOKK, HANEM VALAMI MEGFOGHATATLAN HIDEG, AMITŐL ZSIGERBŐL FÉLSZ
- fulladsz, vagy úgy érzed, valami fojtogat
- remegsz és alig bírsz megállni a lábadon
- akaratodon kívüli spontán asztrális szex, de nem néha hanem túl sokszor, konkrétan úgy érzed, hogy valaki agresszívan kapcsolódva kényszerít rá
- elszigetelődés a családtól és a barátoktól
- kétségbeesés, hideg űr belül, tehetetlenség és magány, pedig nyitott vagy és pozitív
- hirtelen felbukkanó akadályok, spontán bosszúságok, elveszted a kulcsot, kirántod a pénzt a zsebedből, fontos telefonokat, fontos ügyeket nem tudsz elintézni
Elsőre ennyit szedtem össze...
Egyetlen embernek sincs joga a másikat fogva tartani spirituális erővel. Nincs joga korlátozni a szabad akaratát, és nem elfogadni a döntéseit. Ha valaki tovább akar lépni, ha valaki felismerte, hogy bántalmazó kapcsolatban van, annak joga van a boldogságra és joga van ahhoz hogy MINDENT VISSZAKAPJON, AMIT A RAGADOZÓ ELVETT TŐLE.
Érzelmi-gondolati reakciók a mentális-asztrális befolyásolásra
Ha a ragadozó spirituális - nagy tanító, elismert, akár médiában is szereplő, vagy csak egy hétköznapi ember, akiről tudod, hogy spirituális, hiszen a ragadozó szangvinikus, extrovertált, elmondja, esetenként nagyon magabiztosan, hogy milyen képességei vannak, akkor a folyamatos befolyásolásra a következő érzések és gondolatok juthatnak eszedbe, esetleg más megfogalmazásban is:
- végülis jó ember, megbocsátok neki /ő sosem bocsát meg neked!/
- akinek ilyen rossz élete volt, megérdemli, hogy megmentsem /nem minden igaz, amit a múltjáról elmondott, és nem kötelességed megmenteni azt, aki nem akar változni se változtatni/
- olyan ellenállhatatlan, soha nem lesz ilyen jóképű partnerem
- majd én megváltoztatom, igenis képes vagyok rá /ne kezdj ilyen veszélyes játékba, eljátszhatja a változást, de valójában nem változik, mert magát tökéletesnek hiszi, és azt gondolja, mindenki felett áll/
- minden kapcsolatba belefér egy kis hazugság /nem fér bele semmilyen hazugság, nem kötelességed elnézni!/
- az, hogy más nőkkel chatel, randizgat, az nem számít, úgyis engem szeret /nem szeret! nem képes a szeretet adására és kapására, ő nem szeret, ő használ!/
- majd úgyis leteszi a büszkeségét, ha látja, hogy eltávolodok tőle, majd megtörik /eljátszhatja, hogy megtörik, de addig tart, míg nem kerít újra a hatalmába, utána ismét kezdődik a régi nóta!/
- elviszem valamilyen terápiára /megtéveszti a terapeutát, és a szakember végül azt mondja, te bántod őt/
- életem nagy szerelmét hagyom ki, ha elengedem /nem szerelem! illúzió! hamis ikerláng kapcsolódás!/
- úgy hiányzik, szeretném látni /biztos? ne feledd, függést alakított ki, konkrétan elvonási tüneteid lehetnek, de állj ellent/
- de én még mindig szeretem /ha így is van, ez egyoldalú, lásd be, hogy ő nem szeretett téged, csak használja az embereket, az alapvetése: mindenki úgy él meg, ahogy tud, aki naiv, azt nem lehet kihagyni/
Meglehet, sőt biztos, hogy sok jót is kaptál a ragadozódtól. Odafigyelést, türelmet, tantrikus és fantasztikus szexet, különleges dolgokat, gyengédséget, azonban a baj az, hogy te közben tényleg odaadtad magad, ő azonban nem, hanem a fejében teljesen más gondolatok jártak. Ő mindig kapni akar. Ad is, de csak azért, hogy utána kaphasson. Nem tud csak úgy, önzetlenül adni, mert ha így lenne, sok rossz dolog nem történt volna meg köztetek.
Emlékezz rá, hogy ki voltál, mielőtt vele találkoztál. Milyen volt igazi kapcsolatban élni. Vesd össze, és szembesülj.
Hogy Tony Robbins módszerével éljek: kapcsolj elég fájdalmat a ragadozóhoz és kapcsolj elég örömet az új élethez.
Emlékezz, hogy milyennek is kell lennie egy igazi kapcsolatnak.
Egy kapcsolatba nem fér bele:
- alárendelt viszony
- hazudozás
- tárgyak ellopása
- pénz kikényszerítése
- folyamatos manipulálás
- érzelmi zsarolás
- fizikai zsarolás
- fenyegetés, megfélemlítés
- birtoklás
- verbális vagy fizikai agresszió
- a másik kényszeres üldözése, ha ki akar lépni
- totális "minden a te hibád" hozzáállás
- a felelősség nem vállalása
- mindent elnézel neki
- mindent megengedsz neki
Nem vagy senki szolgája. Tisztelet és szeretet, boldogság jár neked, ahogy a Földön minden embernek. Megérdemled a boldog, szeretetteljes, egyenrangú párkapcsolatot. Ne csússz vissza.
Van segítség.
Van kiút.
A hatóságok és a pszichológusok azonban sokszor kevesek ehhez, mert a ragadozó mély nyomokat hagy a lélekben, a testben és az elmében.
Amikor már nincs ott fizikailag, akkor is befolyásol, mentálisan, asztrálisan hat, nem enged továbblépni, nem értékeled magad nőként, nem mersz új kapcsolat felé nyitni, a befolyásolás, mint egy rontás, rajta marad az aurádon, korlátozza a csakráidat, nem enged rálépni a küldetésed útjára, nem enged kiteljesedni egy új kapcsolatban.
Ha áldozat vagy, akkor először is az ébredésre van szükséged, majd egy feldolgozási folyamatra a szabadulás után, majd egy lelki-testi-mentális rehabilitációra, gyógyulási folyamatra, és a befolyásolás oldására az aurádból, a csakráidból, az életteredből és a lélekmagodból, az egész életedből el kell távolítani mindazt, amit ő örökségül még utoljára neked ott hagyott.
Továbbá azokban az esetekben, ahol a ragadozó még nem engedte el áldozatát, támogatást és lelkierőt kell nyújtani, hogy ne zuhanjon vissza, ne vegye fel a telefont, ne fogadja vissza.
Tudom, hogy eleinte nehéz minden napot túlélni, nem visszazuhanni. Aztán újraépíteni az életedet.
Ha ráismertél a magad történetére, írj:
szabadulas777 @gmail.com
sms 0670 77 22 134