HOGYAN VÁLTOZTASD MEG AZ ÉLETEDET
AKI A LEGJOBBAT FOGADJA EL AZ A LEGJOBBAT KAPJA


 

Aki nem fogad el mást, csakis a legjobbat, az a legjobbat kapja.
A Kihívás

Olyan sokszor olvasom tőletek: nem bírom tovább...feladom...nem lehetne véget vetni ennek?? oldd le rólam ezt a problémát.. segíts elengedni....ki akarok szállni ebből...

Amikor fordulat jön az életben és ezzel együtt egy nagyon erős nehézség, olyankor KIHÍVÁST kaptál. Nem azért kaptad, hogy az életed romba dőljön - persze, ha te úgy fogod fel, akkor az lesz...
Rajtad áll, hogyan kezelsz egy "sorscsapást". Nehézséget, ami a végsőkig feszíti a határaidat, és fizikailag, lelkileg, mentálisan próbára tesz. Ha úgy tekintesz erre, mint egy AJÁNDÉKRA, mert ez egy LEHETŐSÉG, HOGY MEGMUTASD MAGADNAK MIT TUDSZ, akkor ebből a "sorscsapásból", legyen az bármi, életed LEGNAGYOBB ELŐNYÉT ÉS SIKERÉT KOVÁCSOLHATOD.
Minden felfogás kérdése, nézőponté.

Ha nem bírod tovább, akkor jusson eszedbe, azért nem szállhatsz ki a helyzetből, mert igenis bírnod kell. Miért riadsz vissza egy kis, közepes nehézségtől? Mi lesz a nagy nehézséggel? Azt hogy bírod el?
Feszítsd szét a korlátaidat. Dobd el a negatív hiedelmeidet. Sokkal többre vagy képes, mint hiszed, és PONTOSAN AZÉRT ADJÁK A NEHÉZSÉGEKET, HOGY LÁSD, MIRE VAGY KÉPES.

Az nem megoldás, hogy kiszállsz, és ezt már biztosan tudod. Ugyanis akkor újra és újra feldobja a sors a helyzetet. Addig, amíg nem léped át a saját falaidat és azt mondod: elmegyek a végsőkig, és még azon is túl, szembemegyek a valósággal és megvalósítom a lehetetlent.

Mert az élet erről is szól.
A kihívás az egy lehetőség, egy adomány, mellyel élni kell, elfutni előle pedig nem lehet.
Ne azt mondogasd: nem bírom, én nem csinálom, hagyjon mindenki békén. Akkor csak még jobban gyűröd magad abba, amiben most vagy.

Mondd azt: ez igen!! Ezt élvezem!! Végre valami, ahol kipróbálhatom magamat.
Élvezd a kihívást. Legyen az bármi, ne úgy csináld, mikor lesz vége, hanem úgy: jöhet a következő!

Még egy fontos dolog: aki sikeresen el akar érni valamit, annak meg kell fizetni az árát. Bármi is az ára, mondjuk rengeteg munka, rengeteg energia, idő, fáradozás, tanulás, fejlődés, haladás, magányosság, bizonyos dolgokról való lemondás.

Az emberek hajlamosak a fájdalom elkerülését célozni, hogy azonnali örömet kapjanak. Pedig fordítva kell lennie. Az öröm elérése érdekében áldozatot kell hozni.

Nem szenvedni kell!
Nem önsajnálkozni.
Nem önbüntetni.

Tudatosan tenni, tudatosan megfizetni azt az árat, bármi is legyen az. De ha valaki el akar érni valamit, akkor azért tenni kell, és
MINDEN MÁS ESHETŐSÉGET KI KELL ZÁRNI, CSAKIS A CÉLON TARTANI A TEKINTETÉT. Akkor sikerülni is fog.

Végh Eszter

elérhetőség és segítség: szabadulas777@gmail.com

facebook

https://www.facebook.com/Eszterspiritualistanito

Eszter Vörösné Végh fényképe.

Mindig legyen a figyelmed - a fókuszod - félig bent, félig kint. Ahol a figyelem, ott az energia, ahol az energia, ott a figyelem. 
Ne feledd, hogy amit kiáramoltatsz, azt rögtön vissza is kapod, akár jó, akár rossz. A Mag amit elvetsz, azonnal megjelenik a valóságodban. Nincs többé késleltetés a teremtő folyamatban.A belső fókusz az, ami a figyelmedet és az energiádat egy pontra irányítja. Olyan, mint egy tökéletesen kivitelezett teremtés. Egy alkotás. Mely minden pillanatban ott van és megragadható a számodra. 
Belső fókusz. Azaz az energiád feléd irányul és nem más felé. Ezen múlik a teremtésed. A másra irányított teremtés szabad akarat módosítás.


Végh Eszter 


segítség: szabadulas777@gmail.com


facebook

https://www.facebook.com/Eszterspiritualistanito