HOGYAN VÁLTOZTASD MEG AZ ÉLETEDET
AKI A LEGJOBBAT FOGADJA EL AZ A LEGJOBBAT KAPJA


 

Az életedet irányító erő
Tudás, Képesség, Változás,
Erő, Siker, Következetesség


Az erő, mellyel életedet jobbá teheted, ebben a pillanatban is ott van benned. Csupán el kell határoznod


1. PONTOSAN MIT SZERETNÉL
2. MIN SZERETNÉL VÁLTOZTATNI
3. MIKOR SZERETNÉD A VÁLTOZÁST
Ne feledd, az Univerzumban nincs idő. Pontosan annyi időbe fog telni a változás, amennyi időt adsz neki. Ha azt mondod MOST, akkor most indulnak el azok az erők a parancsodra az Univerzumban, melyek a változásodra legyártják a hogyant.
A kezedben van a saját életed irányítása feletti hatalom. Az erő, mellyel képes vagy megváltoztatni mindent az életedben, és ez az erő átragad másokra is, ők is megváltoznak, ha te is. Ezért van az, hogy egy kapcsolat is rendbe tud jönni, ha az egyik fél változni kezd és a másik hajlandó őt lemintázni.


Az erő, és a változás feletti hatalom ott van benned, csak szabadjára kell engedned.
Nagyon sok a sikeres ember, azonban amikor elérik a sikert, kiürülnek. Ennek az az oka, hogy a sikert pénzben, kapcsolatban, egy meghatározott cél elérésében mérik. Azonban a valódi siker a folyamatos javításban rejlik, és a folyamatos fejlődésben. Ha így gondolkodsz, sikeres leszel. Az a sikeres ember, aki folyamatosan tud fejlődni, haladni, újabb és újabb, maga és mások életét célzó jobbításokat tűzve ki maga elé.
Megvan tehát az erő, és a siker. Mindezek belső hajtóereje a motiváció, melyet egy képesség előbukkanása előz meg. A képességed csupán lehetőség mindaddig, míg meg nem szerzed hozzá a kellő tudást. Itt nem kell feltétlenül iskolára gondolni. Tanulási folyamat egy meditáció során kapott tiszta információ is, tanulás maga az élet is. Amikor a képesség előbukkan, és megvan hozzá a tudás, akkor a tudást fejleszteni kell, ebben rejlik a siker és ehhez kell az erő. A folyamatos haladáshoz kell a következetesség és a belső egyensúly.


Amikor már a képességed gyakorlod, fejlődsz és tanulsz, minden egyes nap javítva /folyamatos állandó javítás/, akkor következetesen mész előre a magad szabta úton és nem az élet irányít, hanem te az életet. Ez hatalmas különbség. Ott is van a hatalom szó, melyet most ne pejoratívan értelmezz. Ez a te hatalmad a sorsod felett.
A mai világ egy információs társadalom. Azok kezében van a hatalom, akik az információt át tudják adni. Ha a te kezedben a képességeidnek, tudásodnak, erődnek megfelelően mások számára értékes információ van, a hatalmad abban rejlik, hogy ezt át tudod adni, erre is ott a képességed, az átadás folyamatához pedig következetesség kell. Amikor az információt átadod, akkor fontos, hogy a jobbá tétel legyen a célod, mert akkor nem élsz vissza az információ nyújtotta hatalommal. A pozitív energia, mely az átadásban rejlik, megsokszorozva tér vissza hozzád, majd újra kibocsátod és visszatér, és még nagyobb erőkkel áramlik ki és be. Ez a valódi tiszta információáramlás. Ez a mai világ és a sorsod egyik nagy kulcsa.


Végh Eszter

segítség: szabadulas777@gmail.com

faceboook 

https://www.facebook.com/Eszterspiritualistanito​

A döntéshozatal jelentősége,
A változás tartóssága,
A változás három alappillére.
Bárhol is állsz most, egészen biztos, hogy ennél többet akarsz. Legyen az munka, kapcsolat, család, biztosan többet szeretnél kihozni belőle. Nyilván próbáltad is, de mindig falakba ütköztél.
Az emberek sokkal könnyebben fogják rá életük körülményeit a külvilágra, minthogy elgondolkodjanak: vajon miért jutottam el ide? Mi kellett volna másképp csinálnom?
Hamar rájönnek a mostani tömeges öntudatra ébredés korában, hogy ezek az általuk teremtett körülmények és a maguk falai. Ekkor azonban bekapcsol a bűntudat.
UGYANIS A VILÁG TÖMEGES ÖNTUDATRA ÉBREDÉSÉVEL EGYÜTT JÁR AZ ÓRIÁSI SPIRITUÁLIS NYOMÁS. Meg kell felelned - gondolod. Mindenki vonzástörvényézik, ikerlángozik, óriási görcsösséggel és hatalmas reményekkel vetve rá magát az összes írásra e témákban és sok másban is a mi a spiritualitáshoz kapcsolódik. / az enyémekre is/
Ennek megfelően azonnal bűntudatot éreznek ha még nem tartanak ott, ahol mások szerint kellene.
PEDIG MINDEN ROSSZ DÖNTÉS AZÉRT VAN, HOGY MEGTANULJUNK JÓL DÖNTENI.
A MOSTANI NEGATÍV KÖRÜLMÉNYEK AZÉRT VANNAK, HOGY TUDJ VÁLTOZTATNI RAJTUK. AZAZ ÖRÖMTELI KIHÍVÁS!
MINDEN AZON MÚLIK, EGY-EGY ESEMÉNYHEZ MILYEN HIEDELEMRENDSZERT KAPCSOLSZ, JÓT, VAGY ROSSZAT. HA A JELENEDHEZ ROSSZAT, VÁLTOZTASD MEG! MERT A TE BELSŐ ÉRZELMI-GONDOLATI DÖNTÉSEDTŐL FÜGG, HOGY A HITRENDSZEREDET MOST AZONNAL FELÜLÍRD!
A jelenlegi életszakaszodban a korábbi hibák felismerése FELMENTÉS A VONZÁS TÖRVÉNYE RÉSZÉRŐL!
AZ, HOGY VALAMI NEM SIKERÜL AZONNAL, NEM AZT JELENTI, HOGY NEM IS FOG. A késleltetés nem elutasítás Isten részéről, vagy a sors részéről, hanem azt jelenti KÖZELÍTSD MEG A DOLGOT MÁS PERSPEKTÍVÁKBÓL, és rugalmasan változtasd az stratégiádat, hogy elérd, amit akarsz.
Mindaz, aminek célja jót tesz neked, és a környezetednek, az attól a perctől kezdve, hogy EGY DÖNTÉSSEL A TEREMTÉST ELINDÍTOD, és ezáltal a változást is, és ennek szeretetet és pozitív érzés adsz, meg fog történni az életedben, és az életedbe és másokéba is /a minden egy, egy minden elve alapján/ pozitív változást hoz, majd ez a változás megsokszorózdva jön vissza hozzád, újabb és újabb pozitív energiákat teremtve.
A teremtő erő alkalmazása mellett gyakran elfeledkeztek arról, hogy nem csak magát a dolgot kell bevonzani, hanem egy döntést kell arról hozni, hogy azt a dolgot akarod, és a döntésed mellett kitartasz, minden más eredményt és lehetőséget azonnal kizárva, majd ha a kívánt dolgot elérted, akkor azt megtartanod is tudni kell azáltal, hogy már a teremtés pillanatában következetességet gyakorolsz, kitartást és odaadást, átélést és megingathatatlan hittel veszed körbe mindazt, amit teremtesz.
- Kis dolgokban érünk el nagy eredményt, és nagy dolgokban kis eedményt.
- Nem a megfelelő kérdésetek tesszük fel magunknak. /negatív, kétségbeesett irányultság/
- Nem a mostra koncentrálunk, hanem mindent valami távoli dologként látunk és ennek megfelelően hosszú időtávot teremtünk hozzá.
- Elfeldkezünk arról, hogy mindannyiunknak van egy olyan képessége, melyben élete során kiemelkedővé válhat, csupán el kell dönteni, hogy MOSTANTÓL ERRE A KÉPESSÉGRE JOGOT FORMÁLUNK.
- Minden változásnak azzal a félelemmel megyünk neki, hogy félünk a változástól, vagy azért, mert nem merünk kilépni a komfortzónából, vagy azért, mert biztosak vagyunk benne, hogy a változás úgysem lesz tartós.
- A külső körülményeket okoljuk minden életünkben most jelen lévő negatív dologért, pedig minden körülményt mi alkottunk meg.
- Mindaz, ami a valóságod, az te vagy, a Vonzás Törvénye számára abban a pillanatban, amikor kérsz, TE vagy, ezért a valóság, amit ekkor teremtesz, csakis TE vagy, még a benne lévő szereplők, események is.
- Ide kapcsolódik az örök kérdés: mi van az előre megírt sorsfordulatokkal? Nos, ezek tényleg bekövetkeznek, de AMIKOR A SORS KEREKE FORDUL, TŐLED FÜGG, HOGY EBBŐL A LEGJOBBAT VAGY A LEGROSSZABBAT HOZOD KI.
- A változás akkor tartós, ha a DÖNTÉSEDET AZONNALI CSELEKVÉS KÖVETI, MELY KÖVETKEZETES, és az eredmény eléréséig nem adod fel.
- A döntéshozatal kulcs, és ha döntöttél akkor ZÁRJ KI MINDEN MÁS ESHETŐSÉGET.
- A döntést cselekvésnek kell követnie, egy döntés csak akkor valós döntés, ha azonnali cselekvés követni.
- A cselekvés legyen tehát következetes, és a változás tartósságát úgy érhetjük el, ha a változás elérése után se zuhanunk vissza, hanem a megemelkedett életszínvonalat kitartással és szorgalommal, odaadással és belső hittel, folyamatos teremtéssel támogatjuk.
A változás három alappillére:
1. Emeld meg az igényszintedet.
2. Változtasd meg a hitrendszeredet
3. Válts perspektívát.


Végh Eszter 


tanács: szabadulas777@gmail.com 


facebook

https://www.facebook.com/Eszterspiritualistanito